Satsang på en bergstopp

bergstopp3bergstopp2

 

bergstopp1

Sitter på en bergstopp och sjunger: Hare Rama, Hare Rama, Rama, Rama, Hare, Hare, Hare Krishna,  Hare Krishna, Krishna, Krishna, Hare, Hare… osv. Det ingår i TTC att kunna leda och sjunga en valfri sång. Har ännu inte blivit uppkallad …

gummiträd

På väg upp till bergstoppen passeras en skog med träd från vilka man utvinner gummi.

ashram1

Strax utanför vårt ashram ligger en sjö och på andra sidan sjön en nationalpark.

ashramskylt

I Indien finns tusentals ashram, men detta är ett ashram som är välkänt för sin kvalité. Även deltagare från norra Indien kommer för att delta på TTC, trots att världens huvudstad för yoga egentligen är Rishikesh och ligger i norra Indien.

About

Johan är född 1968 och bosatt i Helsingborg, men är uppvuxen i södra DaIarna i mitten av Sverige. Har en varierad yrkesbakgrund men jobbade senast som lärare i kemi, naturkunskap och webbutveckling. Han har en yngre bror och syster. Fyller gärna sin fritid med yoga, sportdykning, resor och kör gärna motorcykel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »