En dyktripp på söndag

Varje söndag är vi ledig från Agama yoga. Därför bokas en dyktripp med Reefs Diving Resort till Sail Rock. En klippö någon timmes färd ut med en ombyggd fiskebåt. För 2600 TBH hämtar de upp mig på mitt resort kl 8.00,  inkluderar full dykutrustning, dykguide, två dyk runt Sail Rock och mat mellan dyken, samt kör mig tillbaka till mitt resort på eftermiddagen.

deck

En Dive Master  bär och sätter ihop vår dykutrustning,  en annan är vår dykguide.

boat

Vår dykbåt

sailrock

Sail Rock i bakgrunden

dykare

fisk

jag

Ibland vill man själv vara med på bild, något som dykguiden får  hjälpa till med. 

chimney

Här simmar vi upp genom en naturlig skorsten som finns i revet.

fiskar

batfish

Det var gott om fladdermusfiskar.

About

Johan är född 1968 och bosatt i Helsingborg, men är uppvuxen i södra DaIarna i mitten av Sverige. Har en varierad yrkesbakgrund men jobbade senast som lärare i kemi, naturkunskap och webbutveckling. Han har en yngre bror och syster. Fyller gärna sin fritid med yoga, sportdykning, resor och kör gärna motorcykel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »