SWAN Yoga i norra Goa

SWAN Yoga är ett mindre ashram långt ut i djungeln i norra Goa, ca 6 mil från flygplatsen i Goa. Dock ett väldigt liberalt och västerländskt ashram med rötter ur den tantriska yogatraditionen. Kanske är namnet ashram en felaktig benämning då syftet inte är att undervisa i yoga, utan snarare att ge en avkopplande yogasemester. Dock är schemat ganska hektiskt med olika yogaaktiviteter.

Ett schema för dagen kan ses på nedanstående bild.IMG_3607

About

Johan är född 1968 och bosatt i Helsingborg, men är uppvuxen i södra DaIarna i mitten av Sverige. Har en varierad yrkesbakgrund men jobbade senast som lärare i kemi, naturkunskap och webbutveckling. Han har en yngre bror och syster. Fyller gärna sin fritid med yoga, sportdykning, resor och kör gärna motorcykel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »